top of page

Min väg till terapeut

Tidigare i livet arbetade jag med förändringsarbete i det etablerade näringslivet. Men livet ville annorlunda. En egen inre resa satte mig i kontakt med olika behandlingsmetoder för kropp och själ. Rosenmetoden var en kombination av båda, och jag var hänförd: "Tänk att ge vidare det jag själv har fått!"


Med Tidigare livregressioner, QHHT och Hypnos - Suggestionsterapi är det samma sak. Jag vill hjälpa andra till själslig kontakt, fördjupad förståelse för nuvarande liv och möjlighet till läkning.


Jag är certifierad Rosenterapeut (The Rosen Institute), certifierad QHHT-terapeut nivå 1 (Julia Cannon, Dolores Cannon's Quantum Healing Hypnosis Academy) samt certifierad Hypnosterapeut med inriktning Suggestionsterapi och diplomerad Tidigare-Liv terapeut (Jörgen Sundvall, SSEAH, Svenska skolan för etisk och analytisk hypnoterapi).


Läkande naturskönhet

Jag bor mitt i det stilla kulturlandskapet vid Hornborgasjön. Omgivningarna läker och ger mig närvaro och glädje varje dag.

Detta vill jag också dela! Här finns mer än nog av natur och skönhet och jag är glad att ha min praktik här. Om du reser hit får du en vacker förberedelse inför din behandling. Och ställtid tillbaka till vardagen blir det automatiskt på hemvägen.

Vara ett stöd på din inre resa


Jag älskar mitt arbete som terapeut och vill, i det nära mötet, hjälpa dig att bli mera du, så som du är menad att vara. Att upptäcka dina egna, oändliga möjligheter och helas till kropp och själ.

Mitt mål är att vara bredvid och stötta dig i din egen process, möjliggöra för dig att komma vidare, och ge dig en stunds stillsam och trygg möjlighet att möta dig själv.

Kristina

bottom of page